З моменту, коли ми вперше замислилися над ідеєю створення боксерського клубу «ROUND», наші думки міцно закріпилися в цьому напрямку. Адже бокс - це не просто вид спорту, це філософія, стиль життя та спосіб розвитку як фізичних, так і духовних якостей. Ми хотіли би поділитися своїм баченням та мотивацією, що лежить в основі цієї ідеї.

Перше, що спадає на думку, це прагнення створити місце, де люди могли б розвивати свої фізичні та ментальні здібності. Бокс – це спорт, який потребує витривалості, сили волі та концентрації. Наш клуб є місцем, де кожен може покращити свою фізичну форму та розвивати навички, а в цьому допоможуть наші тренери:

Знак Віталій
Засновник і діючий тренер боксерського клубу «ROUND»
Закінчив ХДАФК, ступінь магістр. Тренерський стаж 17 років.
Серед вихованців має призерів чемпіонатів Європи, учасника Олімпійських ігор.

Дьомкін Святослав
Бронзовий призер чемпіонату Європи, триразовий чемпіон України з боксу.
Закінчив ХДАФК, ступінь магістр. Тренерський стаж 5 років.

Ужик Сергій
Неодноразовий чемпіон Світу та Європи з кікбоксингу, чемпіон України з тайського боксу, чемпіон України з кік-джитсу. Закінчив ХДАФК, ступінь магістр. Тренерський стаж понад 10 років.

Пікалов Сергій
Майстер спорту України з важкої атлетики.
Закінчив ХДАФК, ступінь магістр. Тренерський стаж 16 років.

Наша ідея створення боксерського клубу «ROUND» також натхненна прикладами реального життя. Багато успішних людей, визнають, що бокс допоміг їм у досягненні успіху. Це спорт, який формує справжніх лідерів, які вчаться витривалості і прагнуть перемог не тільки на рингу, а й у житті.

Бокс - це шлях до самовдосконалення, ми впевненні, що наш клуб допоможе людям стати кращими версіями самих себе. Це не просто спортивний захід, це ідея, яка може змінити життя людей на краще.